Ju lutemi, futuni

Krejt lënda në MDN është e lirë dhe mund të shfrytëzohet pa bërë hyrje gjëkundi.

Që të mund të kontribuoni, lypset të bëni hyrjen te MDN-ja. Hyrjen mund ta bëni duke përdorur GitHub-in dhe një profil MDN do të krijohet për ju, nëse s’keni ende një të tillë.

Nëse keni tashmë një profil MDN, bëni hyrjen me të: